Ha estat acceptada la proposta de panell realitzada pel membre de la SEP Antonio Pérez Sánchez per al proper Congrés de l’Associació Psicoanalítica Internacional, que tindrà lloc online els dos últims caps de setmana de juliol sota el títol general de “L’infantil. Les seves múltiples dimensions”.

El panell, que serà presentat en anglès, porta per títol “The inner child in the analytical session” (“El nen intern en la sessió analítica”). En l’estructura de la personalitat sempre hi ha alguns components infantils, no només com arrels de la personalitat, sinó com a elements actius en qualsevol moment de la vida. Aquest panell mostrarà algunes vicissituds del treball amb el nen interior durant la sessió analítica de pacients adults.

Tres analistes de diferents regions i tradicions oferiran vinyetes clíniques i reflexions teòriques sobre este tema. A més d’Antonio Pérez Sánchez, presentaran treballs a la taula rodona Melinda Gellman (Estats Units) i Sergio Lewkowiz (el Brasil). Per part seva, Abel Fainstein tindrà el rol de coordinador.

 

Per a més informació:

https://es.ipa.world/en/news_and_events/event_display.aspx?EventKey=EV2020300