El proper dimecres 11 de novembre del 2020, la Dra. Rosa Velasco (metge psicoanalista de la SEP) impartirà una conferència titulada “La psicoteràpia en línia des d’una perspectiva psicoanalítica relacional” en el marc del VII Fòrum Salut Mental i Pobresa: Salut Mental, Pandèmia i Capitalisme que se celebrarà en la Universitat Autònoma de Zacatecas (Mèxic).

Aquest esdeveniment està organitzat pel Cos Acadèmic “Estudis de Psicoanàlisi i Psicoteràpia” UAZ-220, en col·laboració amb el Cos Acadèmic “Cultura, Currículum i Processos Institucionals” UAZ-150 i el Cos Acadèmic “Estudis sobre la Infància i l’Adolescència” UMSNH-191. Des de l’àmbit docent de la universitat es considera que, en un context de pandèmia com l’actual, la modalitat de conferències online és una bona manera de poder dur a terme el nostre treball com a psicoanalistes. Així mateix, la perspectiva psicoanalítica relacional considera que l’experiència emocional sempre es regula i es constitueix en un context intersubjectiu.

ENLLAÇ AMB MÉS INFORMACIÓ (web de l’acte)

https://www.facebook.com/events/341875563588022/