Amb motiu de la Sessió Inaugural dels Seminaris de l’Institut 2020-2021 del Grup d’Estudis de l’Associació Psicoanalítica Internacional (Nucli Portuguès de Psicoanàlisi), el membre de la SEP Antonio Pérez Sánchez presentarà un treball titulat “Anàlisi de l’enquadrament abans i després de la pandèmia”, en el qual també hi col·labora la Dra. Laura Etchegoyen (British Psychoanalytical Society). L’acte tindrà lloc el pròxim 23 d’octubre a les 19:00 hora de Lisboa (20:00 hora d’Espanya) a través de la plataforma Zoom degut a les restriccions d’aforament per la pandèmia.

En la seva presentació, Antonio Pérez Sánchez mostrarà les vicissituds que van tenir lloc en un cas clínic en què es desenvolupava un procés analític en un enquadrament apropiat per a això. A causa de la pandèmia i del confinament, es va haver de suspendre l’enquadrament presencial durant dos mesos, per reprendre’l havent transcorregut aquest temps. En aquest treball s’estudien les conseqüències per al procés analític d’aquestes modificacions de l’enquadrament.

Data: 23 d’octubre de 2020

Hora: 19:00 Lisboa / 20:00 Espanya

Inscripcions (fins el 21 de octubre): n.p.psicanalise@gmail.com