Tal com vàrem informar a tots els membres i candidats, gràcies al resultat obtingut a les eleccions celebrades el passat 4 de juny, Maria Teresa Miró va ser elegida com a nova directora de l’IPB i María Jesús Larrauri com a secretària de l’Institut. A continuació adjuntem la nota d’agraïment de la directora:

Benvolguts amics i companys,

En aquests primers dies després de la votació per triar els càrrecs de directora i de secretària de l’Institut de Psicoanàlisi de Barcelona (IPB), desitjo manifestar-vos el meu agraïment per haver-me atorgat la vostra confiança per realitzar aquesta tasca. També vull mostrar el meu agraïment al Dr. Rafael Ferrer, director sortint de l’Institut, que amb amabilitat i afecte m’ha anat ensenyant el funcionament d’aquest, juntament amb Mª Jesús Larrauri, secretària a qui també he d’agrair la seva continuïtat a la Junta de l’Institut com a secretaria, aportant el seu coneixement i la seva experiència després de diversos anys exercint aquest càrrec.

Com ja sabeu, la formació de psicoanalistes és un pilar fonamental en una societat psicoanalítica. Els candidats constitueixen un present que creix i també un futur sobre el qual descansarà la responsabilitat de difondre la nostra professió. Es tracta de fomentar el seu estudi i el seu aprofundiment per mostrar-la a la societat. Per aquest motiu, crec que mereix una atenció important. En aquest moment ja s’han publicat els seminaris que s’impartiran el curs vinent i agraeixo la dedicació de tots els companys que participen a la tasca docent.

 

Mª Teresa Miró, Directora de l’IPB