La Societat Espanyola de Psicoanàlisi s’uneix a la Fundació Galatea per a col·laborar de manera activa en el servei telemàtic de suport psicològic per als professionals de la salut en situació de patiment emocional degut a la crisi sanitària de la COVID-19. Aquest servei gratuït que s’ofereix via telefònica i també per videoconferència compta amb la participació dels professionals del Quadre de Facultatius de la Fundació Galatea, amb professionals de la Secció d’Emergències del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya i diversos membres de la SEP que s’han ofert voluntàriament per a dur a terme aquesta tasca tan necessària en un moment de crisi generalitzada.

“És important unir esforços per a arribar a totes aquestes persones que estan fent un esforç tan gran per atendre als ciutadans malalts i que poden necessitar aquest tipus d’ajuda psicològica”

Tots els interessats a accedir a aquest servei han de contactar amb la Unitat d’Acollida de la Fundació Galatea, que els dirigirà a un professional en el termini més breu possible. Tal com comenta Ester Palerm (presidenta de la SEP): “És important unir esforços per a arribar a totes aquestes persones que estan fent un esforç tan gran per atendre als ciutadans malalts i que poden necessitar aquest tipus d’ajuda psicològica”.

logotip Fundació Galatea

La Fundació Galatea va ser creada en el 2001 pel Consell de Col·legis de Metges de Catalunya amb la finalitat de promoure la salut, el benestar físic i mental, i la qualitat de vida del col·lectiu mèdic. Aquesta atenció s’ha anat ampliant a d’altres professionals de la salut, com infermeres, veterinaris, farmacèutics, odontòlegs, psicòlegs i treballadors socials.

 

Més informació

Telèfon: 93 567 88 56