La Societat Espanyola de Psicoanàlisi ha posat en funcionament un programa de voluntariat encapçalat per diversos professionals de l’àmbit de la psicoanàlisi que s’ofereixen de manera gratuïta i puntual per a atendre a persones que necessitin una consulta d’urgència en aquest moment d’excepcionalitat, d’angoixa i d’incertesa que estem vivint. Les persones interessades a rebre aquesta atenció poden posar-se en contacte amb la SEP a través d’aquest formulari.

La Junta i tots els membres de la societat som conscients que, després de la declaració de l’estat d’alarma al nostre país per tal de contenir l’avanç del COVID-19, estem travessant uns moments difícils que requereixen de la col·laboració ciutadana i de les entitats públiques i privades per a fer front a la pandèmia.

 

VULL FER UNA CONSULTA D’URGÈNCIA