El passat 29 de febrer de 2020 es va celebrar la VIII Trobada Clínica SEP-APM, coincidint amb l’últim cap de setmana del mes de febrer. Una tradició que s’ha mantingut des del 2013, any en què es va iniciar aquesta trobada. L’acte va començar amb una breu intervenció per part de les presidentes de les dues societats, la Dra. Ester Palerm (SEP) i la Sra. Mercedes Puchol (APM). En aquesta ocasió, l’organització de la trobada va ser a càrrec de la SEP i la presentació del treball clínic va ser a càrrec de la Sra. Pilar Alberquilla (APM).

 

Ester Palerm, Presidenta de la SEP i Mercedes Puchol, Presidenta de la APM

Silvia Garcia de la Vega, secretària científica de la SEP i Pilar Arbequilla, ponent de la APM

 

 

 

 

 

 

 

 

El grup d’analistes de la APM que van assistir a la trobada procedien de Madrid, València, San Sebastià i Sevilla. Per la seva part, els analistes de la SEP procedien de Barcelona i Sevilla. La sessió es va organitzar en dos temps, permetent que la presentació del treball clínic es desenvolupés de manera gradual i que els assistents poguessin intervenir amb les seves observacions i la seva diversitat opinions. El resultat va ser un matí d’intens treball per part dels 24 analistes participants i també ens va permetre realitzar un exercici en grup, que ens va deixar la satisfacció de poder compartir diferents perspectives teòriques i tècniques entre professionals que habitualment no estem en contacte.

La pròxima trobada se celebrarà a València l’últim cap de setmana de febrer. En aquesta ocasió, l’organització serà a càrrec de l’APM i la SEP aportarà el material clínic. Després de vuit edicions, podem afirmar que aquest esdeveniment ja s’ha consolidat dins del calendari de totes dues entitats, posicionant-se com un exercici únic per a pensar i compartir treball clínic.

Silvia Garcia de la Vega