Amb motiu del 50 aniversari de la Fundació Eulàlia Torras de Beà, el proper divendres 9 d’octubre es celebrarà la XV Jornada de la FETB sota el títol de “Mig segle de la Salut Mental Infantil i Juvenil a Catalunya”. Diversos membres de la SEP participaran en les activitats i sessions programades: M. Teresa Miró pronunciarà la conferència inaugural i Glòria Zegrí moderarà la taula rodona sobre “Models d’intervenció de la FETB, en espais comunitaris, fora dels Centres d’atenció habitual“, on també hi intervindrà Pere Beà amb la ponència “La visita domiciliària: unes reflexions“. A més, la presentació de la jornada anirà a càrrec de la periodista Cristina Riba, antiga col·laboradora de la SEP i actualment presentadora dels informatius de cap de setmana de TV3.

 

La Fundació Eulàlia Torras de Beà ofereix atenció ambulatòria en psiquiatria i psicologia i fomenta el millor desenvolupament per a la salut mental de nens i adolescents. En les seves cinc dècades d’existència ha desenvolupat activitats assistencials en els següents camps: avaluació global de la problemàtica del nen/adolescent i la seva família; informació, orientació, suport i assessorament a la família; atenció terapèutica al nen/adolescent; treball en xarxa amb altres dispositius d’atenció a nens i adolescents; col·laboració amb els programes de prevenció i detecció, i tasques de recerca, docència i formació.

Tal com el seu nom indica, la creació d’aquesta fundació va ser possible gràcies al esforços de la prestigiosa analista de la Societat Espanyola de Psicoanàlisi, Eulàlia Torras de Beà, membre destacada tant per la seva tasca psicoanalítica com la seva labor en l’assistència pública.

 

Lloc: CaixaForum de Barcelona

Data: 9 d’octubre de 2020

Horari: de 8:30h a 14:15h

Més informació: https://www.fetb.org/ca/jornada-programa-50-aniversari/