El proper dissabte 7 de març, la coordinadora del departament de nens i adolescents de la SEP (DANA) Marta Areny participarà en la XVIII Jornada Científica de ASMI Waimh que es celebrarà en el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya sota el tema “La sexualitat des de l’inici de la vida”. En aquest marc presentarà una ponència titulada “El desenvolupament de la identitat sexogenèrica”.

Actualment se’ns presenten nous reptes en el camp de la sexualitat. L’objectiu d’ASMI en aquesta jornada és oferir un ampli recorregut pels seus diferents àmbits per tal de conèixer el desenvolupament sexual des de la gestació fins a l’adolescència i poder entendre la identitat de gènere. També es planteja poder desenvolupar estratègies per a la detecció i el tractament de l’abús sexual infantil. Aquesta jornada està dirigida a professionals de la infància i de l’adolescència en l’àmbit social, psicosocial, educatiu i sanitari, així com a entitats i associacions relacionades i persones interessades.

Lloc: Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya

Data: 7 de març de 2020

Horari: 10:00h

Més informació: http://www.asmi.es/actividades-asmi