El proper dissabte 8 de febrer, la membre de la SEP Marta Areny oferirà una ponència titulada “Els dols en l’adopció com a punt de partida per a la vinculació” en el marc de la IV Jornada del Centre Psicoanalític del Norte i el Departament de Nens i Adolescents de l’APM que tindrà lloc a Bilbao i que aquest any està centrada en el tema “L’adopció. Entreteixint vincles”.

Amb aquesta ponència, Marta Areny vol aprofundir i reflexionar sobre les dificultats que tenen els infants adoptats i els pares adoptius a l’hora d’enfrontar-se a les realitats de les situacions concretes i també a les expectatives conscients i inconscients que es tenen a l’iniciar aquest procés. Poder atendre els diferents dols presents tant en els nens com en els pares és el punt més important per poder establir una bona vinculació que permeti una filiació forta i segura.

 

Lloc: Centro Psicoanalítico del Norte (Bilbao)

Data: Dissabte 8 de febrer de 09:30h a 18:00h

Més informació: https://apmadrid.org/actividad.aspx?id=30357