El proper 7 de març de 2020, les membres de la SEP Glòria Callicó, Maria Jesús Larrauri, Imma Miró i Ester Palerm participaran en una taula rodona sobre experiències de treball psicoanalític a l’actualitat que tindrà lloc al sala d’actes del Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Barcelona amb la presentació del treball “Comprensió psicoanalítica de la sexualitat i el gènere en el segle XXI”.

Aquesta presentació és fruit d’un grup de treball interessat en com s’entén i s’aborden actualment la sexualitat i el gènere en la psicoanàlisi. Parteixen de com entenia Freud la sexualitat, centrant-se sobretot en el vessant femení. També exploren el paper de les identificacions masculines i femenines en relació a la identitat sexual i de gènere, i repensen conceptes com la feminitat primària i el desig de tenir un fill en la dona, a més de la situació pre-edípica i edípica d’aquesta. Ho complementen amb estudis en relació a nous models de parella i la seva repercussió en la triangulació i la identitat sexual i de gènere. Per últim, remarquen la importància de les funcions simbòliques en tots aquests processos.

 

Lloc: Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Barcelona (Carrer de Casp, 130)

Data: 7 de març a les 12:15h

Més informació: https://www.copc.cat/cursos/1707/Jornada-Perspectives-psicoanalitiques-en-el-segle-XXI-Reflexions-i-experi-ncies