Els pròxims 15 i 16 de maig del 2020 tindran lloc a Barcelona les VI Jornades de Psicoanàlisi Relacional organitzades per l’IPR (Institut de Psicoteràpia Relacional), l’Institut Català D.W. Winnicott i la Secció Espanyola de IARPP sota el tema de “Winnicott en la psicoanàlisi relacional actual” amb l’objectiu de reflexionar sobre la criança, les relacions entre pares i fills, els conceptes sobre la ment i la transicionalitat i, especialment, la importància del jugar en la clínica. Hi haurà també un espai on la creativitat de Winnicott ens portarà a altres llocs com la poesia, l’art o el cinema.

L’acte comptarà amb la participació de la psicoanalista Jan Abram (Societat Psicoanalítica Britànica), que és coordinadora del Curs sobre Winnicott i Teoria Clínica Contemporània del màster en estudis psicoanalític teòrics de la University College of London. També comptarà amb la psicoanalista Angela Joyce, supervisora de la Societat Britànica de Psicoanàlisi i psicoanalista infantil formada en el Centre Anna Freud de Londres. Actualment és la presidenta del Winnicott Trust. Per part de la SEP hi participaran Neri Daurella, Nadalina Barat, Francesc Sáinz i Joan Coderch, que pronunciarà la conferència de cloenda titulada “Al voltant de l’ètica i la transcendència en psicoanàlisi”.

Data: 15 y 16 de maig 2020

Lloc: Hospital de la Santa Creu i Sant Pau (Casa de Convalescència)

Més informació: https://www.psicoterapiarelacional.es/VI-JORNADAS-BARCELONA-2020