El proper 5 d’octubre tindrà lloc a la seu de la SEP a Barcelona la VI Jornada Ibèrica, centrada en el tema “El sentiment de culpa en la clínica psicoanalítica” i organitzada en col·laboració amb la SEP, l’APM, la SPP i el NPS.

La sessió inaugural comptarà amb la participació de la Sra. M. del Valle Laguna (presidenta de la SEP), la Sra. Teresa Olmos (presidenta de l’APM), el Sr. Rui Aragâo Oliveira (president de la SSP) i la Sra. Fátima Sequeira (presidenta del NPP).

Al matí tindran lloc les comunicacions teòriques. El primer torn estarà format per una ponència de la SPP a càrrec de José Abreu-Afonso, una ponència de l’APM a càrrec de Gerardo Fraguas i un debat moderat per Ana Ferrer (SEP). El segon torn comptarà amb una ponència de la SEP a càrrec de Joana Mª Tous, una ponència del NPP a càrrec de Fátima Sequeira i un debat moderat per Ángeles Reviriego (APM).

A la tarda tindran lloc els casos clínics. El primer torn estarà format per una presentació de l’APM a càrrec de Marisa Vidaña, el comentari de la SPP a càrrec d’Orlando von Doelinger i un debat moderat per Antònia Llairó (SEP). El segon torn comptarà amb una presentació de la SPP a càrrec de Corina Fernández, el comentari de l’APM i un debat moderat per la Dra. Raquel Ferreira (NPP).

 

VI JORNADA IBÈRICA

Data: 5 d’octubre

Lloc: Seu de la SEP

Adreça: Carrer d’Alacant, 27, ent. C

PROGRAMA PROVISIONAL