El proper 20 de setembre tindrà lloc a la Casa del Mar de Barcelona l’acte inaugural del curs 2019 – 2020 de la SEP amb una taula rodona centrada en el tema “Psicoanàlisi i Noves Tecnologies”. Comptarem amb la participació de: Jordi Celma (doctor en ciències econòmiques i professor a la Facultat d’Economia i Empresa UAB), Glòria Callicó (doctora en psicologia, psicoanalista SEP-IPA i professora a la Facultat de Psicologia UB) i Antonio de la Plata (psiquiatra, coordinador de la Unidad de Salud Mental Macarena Norte a Sevilla i psicoanalista SEP-IPA). L’acte estarà moderat per Carme García (metge i psicoanalista SEP-IPA) i la presentació anirà a càrrec de la Sra. Mª del Valle Laguna (presidenta de la SEP).

 

Acte Inaugural

Data: 20 de setembre

Lloc: Casa del Mar

Adreça: Carrer d’Albareda 1-13 (Barcelona)