El proper 23 de març, la Comissió DANA (Departament de nens i adolescents) organitza una conferència a l’Auditori del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona amb el Dr. Francisco Mora. A partir del seu llibre “Neuroeducación, solo se puede aprender aquello que se ama”, de les seves investigacions i dels seus estudis en neurociències, volem repensar sobre els efectes de la criança, de la curiositat infantil, de l’acolliment de l’infant en les seves edats primerenques i dels bons vincles que faciliten l’aprenentatge. Volem trobar ponts entre les aportacions del Dr. Mora i els preconceptes, conceptes psicoanalítics i evidències clíniques, així com repensar aquells que puguin obrir-nos nous interrogants i horitzons amb la seva aportació. Aquesta conferència està especialment dirigida a psicòlegs, psicoterapeutes, educadors, psicopedagogs, metges, psiquiatres, psicoanalistes i estudiants d’universitat.

Francisco Mora és doctor en Medicina, doctor en Neurociències, catedràtic en Fisiologia Humana i en Fisiologia Molecular i Biofísica. És membre del Wolfson College de la Universitat d’Oxford i ha estat guardonat amb el Premi de la Fundació Pfizer. És autor de centenars de treballs i de comunicacions en el camp de la Neurobiologia. Entre els seus llibres destaquen “El científico curioso, El reloj de la sabiduría, El yo clonado, Neurocultura y “Neuroeducación, solo se puede aprender aquello que se ama”.

L’EDUCACIÓ EN EL SEGLE XXI: neuroeducació i neuroeducadors

Data: 23 de març de 2019

Lloc: Auditori del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona. Passeig Bonanova, 47

Preu inscripció: 25 euros

Preu grupal per estudiants d’universitat: 15 euros (mínim 5 persones)

Més informació