Amb motiu de l’acte inaugural de curs, la Societat Espanyola de Psicoanàlisi (SEP) organitza un debat sobre “Identitats Sexogenèriques” que tindrà lloc el divendres 21 de setembre a les 18:30h a la sala Mª Victòria Oliva, Edificio Can Muns.

Els ponents seran Marta Areny (Psicòloga-Psicoanalista SEP-IPA) i Jordi Mas (Investigador post-doctoral del Departament d’Antropologia Social de la UB. Membre del Grup de Recerca en Gènere, Identitat i Diversitat).

El presentador i moderador serà Jorge Tió (Psicòleg clínic, Psicoanalista SEP-IPA, psicoterapeuta de l’Equip d’Atenció al Menor (EAM) de la Fundació Sant Pere Claver-Servei Català de la Salut).

Inaugurarà l’acte:

Sra. Mª del Valle Laguna Barnes, Presidenta de la Societat Espanyola de Psicoanàlisi.

El tema de les identitats sexogenèriques i de la seva reivindicació per part dels col·lectius de pertinença ha guanyat presència en els darrers anys a l’esfera pública i mediàtica. Això té una repercussió indubtable entre els professionals de la salut mental, que necessiten temps i espai de reflexió per comprendre aquest fenomen i les seves implicacions en la nova manera de veure les identitats de l’home i de la dona actuals. Aquest debat pretén ser un element que aporti elements per la reflexió dins de la nostra professió.

Amb la col·laboració de