TRANSICIONS EN LA SALUT MENTAL INFANTO-JUVENIL

Per Antònia Llairó

Marta Gomà i Dona Knauer

Marta Gomà i Dona Knauer

El passat mes de juliol, Marta Gomà i Antònia Llairó van participar en el simposi organitzat en el marc del XVII Congrés de l’ESCAP a Ginebra que es centrava en la investigació PCP i on es van mostrar les seves aplicacions en diversos camps. Les dues psicòlogues van presentar la investigació que estan duent a terme sobre Psicoteràpia Breu Centrada en la Parentalitat (PCP) en dones embarassades amb simptomatologia depressiva-ansiosa.

La presentació es va fer conjuntament amb l’equip de Ginebra (HUG – Hospitals Universitaris de Ginebra) i van poder discutir sobre els resultats de la intervenció, tan a nivell clínic com d’investigació, generant interès i un debat entre el públic assistent. En el Congrés també s’hi van presentar les últimes novetats en atenció a nens i adolescents, posant èmfasi en la prevenció, així com en els canvis de perspectives diagnòstiques i d’atenció en salut mental, aspectes que van centrar les plenàries.