Les psicoanalistes de la Societat Espanyola de Psicoanàlisi oferiran la presentació titulada Representacions maternes i observació mare-bebè.

Les representacions maternes són un concepte clau en el desenvolupament psicològic i en la construcció de la identitat de la mare, així com en la relació mare-bebè. Obren el camí cap a la simbolització i cap a l’establiment del món psíquic del nadó.

Marta Gomà i Antònia Llairó explicaran la seva experiència clínica en el context d’investigació amb embarassades i la relació mare-nadó en un centre d’atenció primària de salut. Es tracta d’un treball multidisciplinari amb metges de família, infermeres, llevadores, pediatres i treballadora social. S’il·lustrarà la intervenció terapèutica i l’avaluació a través d’un cas clínic.

El Congrés anual de Sepypna se celebra aquest any a Granada.