L’acte començarà a les 20:30h i hi intervindran les psicoanalistes de la Societat Elena Fieschi i Antònia Grimalt.

Teràpia psicoanalítica amb bebès i pares. Pràctica, teoria i resultats ofereix una guia clara per al treball psicoanalític amb bebès inquiets i pares infeliços, un grup que sovint necessita ajut urgent. Encara que el treball psicoanalític és primàriament verbal i els infants tenen un llenguatge limitat, aquesta forma de teràpia experimenta un interès creixent en el nostre medi de manera que, cada vegada més, rep més atenció tant de part dels pediatres com dels psicòlegs i dels mateixos pares. El llibre explora la manera d’aconseguir un benefici per als infants i ajuda els pares a descobrir nous aspectes en relació als seus nadons. És una font d’inspiració psicoanalítica que ajuda els professionals i les famílies a comprendre i incorporar en el seu fer el significat de la dinàmica psicoanalítica interactiva.

L’Associació Monografies de Psicoanàlisi, Psicoteràpia i Salut Mental (MPPSM) ha traduït l’obra al català.

Es podrà adquirir el llibre el mateix dia de la presentació.

Acte gratuït. Cal inscripció.

Més informació aquí