Us oferirem un interessant treball presentat al Congrés de COWAP el passat setembre a Itàlia: El nen perdut, de Laura Tognoli.

Hi podreu llegir tres articles a l’entorn de la parentalitat: Prevenció transcultural precoç, de M. Rose Moro; Tots els Embarassos són Bessons: un Bebè a l’Úter i un altre en la Ment. Traumes Pre-Conceptuals i embaràs, de Rafael E. López-Corvo, i Desafiaments de les noves parentalitats en la clínica amb infants, d’Alicia Montserrat.

Publicarem també els dos treballs que es presentaran a les properes Jornades de la Revista Catalana de Psicoanàlisi del novembre: Els nens negligits: la psicoteràpia de la manca d’integració i de l’inconscient invalidat, d’Anne Álvarez, i “Sense un lloc a la teva ment, sense un lloc al món”. Aspectes tècnics del treball amb adolescents negligits, de Mark Dangerfield.

I, com sempre, hi trobareu diverses ressenyes.

Les editores