El dissabte 27 de febrer es va celebrar a la seu de la Societat Espanyola de Psicoanàlisi la Trobada Clínica Anual entre la SEP i l’Associació de Psicoanàlisi de Madrid (APM).

D’esq. a dreta: Mª Valle Laguna i Raúl Fernández

La trobada va començar amb la presentació dels presidents de les respectives institucions Mª Valle Laguna i Raúl Fernández Vilanova que van donar la benvinguda i van valorar la continuïtat  i consolidació d’aquestes reunions conjuntes que impliquen no solament intercanvis científics sinó també institucionals. Es va destacar el fet que les Jornades Clíniques APM-SEP vagin rotant per les diferents ciutats on ambdues societats tenen centres psicoanalítics constituïts o grups de membres. Així, aquestes s’han anat celebrant a València, Sevilla, Bilbao i Barcelona.

Rafael Ferrer secretari científic de la SEP, va presentar el ponent José Mª Erroteta, membre de l’APM, i al discutidor Guillermo Bodner, membre de la SEP, i va explicar la   metodologia que es seguiria.